16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Quique Llopis es pren la revenja guanyant amb solvència a Asier Martinez a la Copa Federacions

– Quique Llopis demostra que és superior a Asier Martinez, recent campió d’Espanya Absolut dels 110 metres tanques

– L’equip de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana va fregar el títol de campió de Federacions

Quique Llopis va aconseguir l’únic triomf valencià a Ciudad Real. L’atleta del Club Atletisme Gandia, que està sota la tutela esportiva pel director tècnic i entrenador Toni Puig, venia amb l’espina clavada després d’haver sigut derrotat en la final del campionat d’Espanya per Asier Martínez, en una mala carrera del bellreguardí.

Però la competició sempre dona la revenja, i en aquest cas va ser en la Copa Federacions. La competició que va tindre lloc aquest passat cap de setmana.

En aquesta ocasió, Llopis portava la lliçó bé apresa i va realitzar una gran eixida i, encara que a partir de la sisena tanca es va desestabilitzar una mica, no va tindre problemes per a imposar la seua capacitat de campió, i guanyar amb solvència la prova amb una marca 13,68, enfront del 13,79 del navarrés Asier Martinez.

L’atletisme valencià va fregar un títol que se li resisteix des de fa anys, el de campió de Federacions. Al llarg de la història només va aconseguir una victòria, en la categoria masculina, en 1989 (a Gandia). Des que es disputa de manera conjunta entre homes i dones, canvi introduït en 2011, sempre havia guanyat Catalunya.

Però en aquesta edició, a Ciudad Real, la selecció valenciana va arribar mancant dos proves, en la segona posició, a un punt de Castella i Lleó, que va ser la que finalment es va alçar amb la victòria per davant de Catalunya i la Comunitat Valenciana.

Articles relacionats