20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Els equips de Voleibol del Grau de Gandia comencen la preparació per a la nova temporada 

El passat dissabte 19 de setembre, en la pista Paola Martínez del C.E.I.P. Joan XXIII, es va disputar el primer partit amistós de l’equip infantil que conjuntament han creat l’IES Vetles e Vents i el Joan XXIII.

L’equip femení del Grau es va enfrontar amb l’equip masculí de la mateixa categoria del C.V. Gandia, en aquest equip participen 5 jugadors iniciats en l’equip de voleibol del Grau.

Encara que en aquesta mena de partits el resultat és secundari, les jugadores del Grau van acabar imposant-se als xics del Gandia per 3-2.

A poc a poc, l’acabat de crear equip grauer va acostant-se a l’inici d’una lliga on ha quedat enquadrat en un grup amb 3 equips de Castelló: Illa Lledó School, Voleibol Grau Castelló 2 i 3. A més els equips valencians de Paterna, Picassent o Alzira i uns altres més pròxims com el Real de Gandia, Oliva o el segon equip del CV Gandia.

Els equips de la pedrera tenen previst l’inici d’entrenaments el dilluns 28 de setembre. Entre els equips d’infantil i base (aleví i benjamí), es disposara de més de quaranta jugadores/és i fins a 6 tècnics titulats. Amb un problema afegit com la falta d’una infraestructura coberta al Grau on poder entrenar complint les normes sanitàries els dies de pluja durant la setmana, i on poder competir sense haver de suspendre els partits cada vegada que ploga.

Articles relacionats