13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Quaranta veïns d’Ador adquereixen competències digitals gràcies a una ajuda de Diputació

L’Ajuntament d’Ador està realitzant uns tallers d’internet i noves tecnologies gràcies a l’ajuda de 6000 euros que va rebre de la Diputació de València dins del programa formatiu la Dipu et bec,a modalitat postgraus.

L’ajuda s’ha destinat íntegrament a una beca, concedida a un tècnic superior d’informàtica encarregat de dur a terme el projecte amb l’assistència de l’ADL i del tècnic de cultura.

Els tallers, als quals s’han apuntat 40 persones, tenen una durada de 3 mesos i són gratuïts; s’enquadren dins del Pla d’Inclusió Digital presentat per l’Ajuntament amb el doble objectiu de contribuir a l’alfabetització digital dels grups amb major risc d’exclusió (jubilats, mestresses de casa i aturats) i d’incrementar i millorar les competències digitals de tots els veïns d’Ador.

A més d’aquestes accions formatives s’està realitzant una enquesta sobre equipament i ús de les noves tecnologies en el municipi, que aportarà unes primeres dades sobre si els veïns d’Ador tenen els recursos i les competències suficients per a viure i treballar en la societat de la informació i la comunicació.

Articles relacionats