18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Un detingut a Daimús per cultivar i vendre marihuama

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat saforenca de Daimús a un jove de 24 anys com a presumpte responsable d’un punt de cultiu i venda de marihuana en un domicili on van intervenir 48 plantes amb un pes d’uns 20 quilos, una bàscula de precisió i al voltant de 150 euros en metàl·lic, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que un domicili de Daimús podria estar utilitzant-se com a laboratori de cultiu accelerat de plantes de marihuana, posteriorment es distribuirien a Gandia o localitats pròximes.

Una vegada localitzada l’habitatge i després de diversos dispositius de vigilàncies, els agents van realitzar una entrada i registre i en el pis superior van localitzar un cultiu intens de marihuana amb sistemes d’il·luminació i reg. Els policies van detenir a la persona que hi vivia  com a responsable del cultiu.

El jove detingut, d’origen francés i amb antecedents policials, va ser posat en llibertat després de prestar declaració, no sense abans ser advertit de la seua obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit.

Articles relacionats