QUARANTA MARQUES EXPOSARAN ELS SEUS VEHICLES AL CENTRE DE GANDIA DURANT LA CINQUENA FIRA DEL MOTOR

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació de Gandia, Alícia Izquierdo, ha presentat este dimarts el plànol definitiu de la V Fira del Motor de Gandia, que tindrà lloc del 13 al 15 de maig al centre de Gandia, i on apareix clarament delimitades les zones d’exposició, lúdiques i les marques que s’hi trobaran a cada espai. Així, participaran 30 estands diferents amb 40 marques. A més, per primera vegada els expositors de motos s’ubicaran a la plaça Major per donar-li més visibilitat.

Izquierdo ha explicat que el fet de realitzar la fira al centre de Gandia té molts avantatges, però també els seus inconvenients, sobretot pel que fa a compaginar la convivència veïnal amb la mostra. En aquest sentit, han elaborat tres tipus de circulars informatives sobre els horaris, l’accés a les cotxeres, etc…
Circular per a Comerços i hostaleria
Així, la primera circular va dirigida a comerços, bars i restaurants amb terrassa, per tal que durant els dies que dura la fira tinguen en compte que l’accés amb vehicle al seu negoci es veurà limitat, “pel que preguem comprensió i paciència. Si disposa de terrassa, se li reubicaran les taules per tal d’assegurar que puga exercir la seua activitat”. També es prega que anticipe la càrrega i descàrrega o que, alternativament, la realitze abans de les 9.30 o després de les 20.30 hores. En cas de necessitat, podrà sol•licitar l’accés amb vehicle acompanyat per la policia telefonant al 962 87 88 00.
Circular per a propietaris de cotxeres
La segon circular és per al veïnat amb cotxeres al Centre Històric. Durant aquests dies es recomana accedir a la seu cotxera en horari nocturn, entre les 22 h i les 10 h del dia següent. No obstant això, es deixarà un carril de servei pel qual podrà accedir amb precaució a la seua cotxera. En cas de algun impediment al seu accés, podrà sol•licitar l’accés acompanyat per la policia telefonant al 962 87 88 00.
“A més, si és propietari/a d’una cotxera ubicada dins de la zona afectada per la fira, pot demanar de forma gratuïta tiquets del pàrquing del Prado durant els tres dies, telefonant al 962959638”.
Circular per al veïnat
Finalment s’informa el veïnat que durant el transcurs de la V Fira del Motor l’accés amb vehicle al seu domicili s’hi pot veure limitar, demanant comprensió i paciència. En cas de necessitat, podrà sol•licitar l’accés amb vehicle acompanyat per la policia telefonant al 962 87 88 00.
La regidora de Més Gandia espera repetir i superar l’èxit d’edicions anteriors, perquè això tindrà un fort impacte i ajudarà a revitalitzar el teixit econòmic de la ciutat. No només per les vendes directes, ja que l’any passat es van superar els 7,7 milions d’euros. “També beneficarà a comerciants i hostalers i a la imatge turística de Gandia. Vull tornar a convidar a visitar-nos aquests dies a la ciutadania de la Safor-Valldigna, però també de les comarques veïnes i gaudir de la programació de la V Fira del Motor i del nostre Centre Històric”, ha conclòs Izquierdo.

Et Pot Interessar