Quan el repte és més que remar, homenatge a Nekane per la lluita contra el càncer

El club de Rem Cia Gandia s’ha proposat per segon any consecutiu realitzar un repte consistent a fer una travessia a rem, de diverses distàncies, fins ací tot sembla un altre esdeveniment esportiu que comporta dificultat, esforç i treball en equip.

Però el repte que ens proposen és més que remar, és portar amb si milers de dorsals que els acompanyaran i ajudaran a suportar la duresa de la prova.

Dorsals? Si dorsals solidaris, dorsals perquè ningú quede en l’oblit, dorsals d’esperança, dorsals plens de vida, dorsals dels que van lluitar per viure, dorsals perquè mai es perda l’esperança i per la lluita de la investigació científica per continuar avançant en els tractaments i curació del càncer.

Els dorsals comporten una aportació solidària, una aportació voluntària, 2,4,5, 10, 20 €, en allò que es puga ajudar, tota la recaptació, més la que es realitze el mateix dia de l’esdeveniment amb l’esmorzar solidari i venda de samarretes anirà per ajudar a la lluita contra el càncer.

I és en record a Nekane, a una xiqueta que va lluitar per la vida, i els que hem tingut la sort de conéixer-la, en major o menor mesura, podem assegurar que així ha sigut. Ella mai va fallar en la lluita per viure, però la malaltia és desgraciadament implacable, no reconeix a ningú.

Nekane posa la cara a aquest repte pels milers de xiquets i xiquetes que han lluitat i continuen lluitant per viure. Des de l’organització mantenen un lema “cada palada donada i cada ona superada serà en el teu record”. Cada aportació de cadascun de nosaltres servirà per a avançar i superar aquesta malaltia.

Participar és molt fàcil, acudeix el diumenge, 14 de juliol, a partir de les 9.00 al moll dels Borja per a rebre a les embarcacions i gaudir de l’esmorzar solidari.

I no oblidar que encara es pot ajudar amb els dorsals, que estan disponibles en l’associació contra el càncer de Gandia, en el Club Rem Cia Gandia, a la botiga esportiva Tecnosport i en les cafeteries Qué Café i Bon Café del Grau de Gandia.

Et Pot Interessar