18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Punt final del challenge provincial d’escoles de ciclisme en la modalitat de carretera

La present edició del challenge provincial d’escoles en la modalitat de carretera va tindre la seua clausura aquest passat diumenge a Picanya.

Una temporada que ha estat prolífica quant a resultats per als ciclistes de la comarca de La Safor encara que cal incidir que cada vegada hi ha menys corredors de la comarca participant.

La jornada es va iniciar amb la carrera de promeses on Sergi Esteban aconseguiria el primer podi després d’aconseguir la tercera plaça mentre que Albert Galbis acabaria sisé, novament la carrera de principiants de primer any acabe amb victòria d’Àlex Moreno per davant de Dani Sánchez mentre que Didac Gómez seria cinqué.

En principiants de segon any Kobi White seria cinqué mentre que Cristian Vercher obtindria la sisena plaça. Àlex Sánchez acabaria quart en alevins de primer any.

La categoria d’alevins de segon any acabe amb Borja Frasquet en la sisena posició mentre que Andreu Sansaloni acabaria onzé després de patir una avaria mecànica en la cadena en la penúltima volta quan estava en el grup d’escapats, per la seua part Iker Arlandis acabaria quinzé.

Quant a la categoria d’infantils de primer any, Irene Flores obtindria una gran victòria mentre que Sergi Margarit acabaria cinqué. Per la seua part el d’Oliva Jordi White acabaria quart en infantils de segon any.

IMG 20231001 WA0051

Després de la finalització de les carreres es va procedir a atorgar els premis als guanyadors del challenge, on els saforencs, Cristian Vercher, Carla Bañuls i Àlex Moreno van ser els guanyadors, no obstant això va haver-hi moltes absències a la foto oficial de campions i subcampions.

Articles relacionats