18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Mat White, veí d’Oliva i director general de l’equip ciclista Jayco Alula va analitzar la temporada

El veí d’Oliva, Matt White, va estar diumenge passat a Picanya, on els seus fills van estar disputant la clausura del challenge d’escoles de la província de València on el seu fill Jordi es va proclamar la setmana passada campió de la província d’Alacant.

White va fer un repàs de la present temporada del seu equip, en la que és director general del Jayco AlulaMatt va remarcar les 16 victòries del seu equip en el Word Tour amb un gran Gir encara que van fallar en el Tour i la Volta a Espanya on en el segon dia es van quedar sense els seus dos corredors principals com Dumbar i Zanna.

Per a la pròxima temporada, el Jayco es potenciarà amb quatre corredors més i de moment no hi haurà cap hispà entre les seues files.
Sobre els moviments en el Word Tour, White deixe clar que la fusió del Jumbo amb el Soudal és un fet. El tremend pressupost que té els holandesos amb 40 milions d’euros és molt difícil de suportar, ja que quasi tots els equips com el nostre té la meitat.

Quant a la preparació que porta els seus fills especialment amb Jordi, infantil de segon any, compagina l’atletisme, natació i el ciclisme a l’uníson. Tan sols entrena amb la bici un parell de dies a la setmana i la resta fa altres esports. No cal tornar-se boig amb la bicicleta ja tendra temps per a sacrificar-se damunt d’ella.

Matt White volarà a mitjan setmana a Itàlia on estarà supervisant a l’equip fins a mitjan mes. Després tornarà i es prendrà unes vacances.

Articles relacionats