9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

PSPV de Gandia denúncia davant la JEZ les fake news llançades des de l’entorn del PP “Continuen mentint, continuen tacant la campanya i segueixen amb la guerra bruta”

El PSPV de Gandia ha denunciat aquest matí davant la Junta Electoral de Zona la publicació de diferents vídeos en pàgines de Facebook falses, en els quals s’aboquen injúries i calúmnies sobre la candidata a l’alcaldia, Diana Morant.

Un dels vídeos ha aparegut publicat en una pàgina que suplanta la identitat de la formació política Podemos amb la finalitat de confondre, enganyar a la ciutadania i llançar acusacions falses. La direcció de Podemos Gandia ja ha desmentit l’autoria del vídeo en la seua pàgina oficial.

Des d’una altra pàgina que simula ser un grup de ciutadans de Gandia, i que es va obrir fa només tres dies amb la clara intenció de perjudicar  la candidata socialista, també s’estan llançant campanyes de publicitat que persegueixen la mateixa fi, intervindre en els últims dies de campanya per a desprestigiar a l’alcaldessa de Gandia amb informacions falses.

El PSPV de Gandia ha lamentat, una vegada més, les fake news (notícies falses) llançades des de l’entorn del PP per a informar malament a la ciutadania i desprestigiar al PSPV. “Continuen mentint, continuen tacant la campanya i segueixen amb la guerra bruta. Es nota el seu nerviosisme i desesperació. Saben que perdran i estan disposats a tot”.

“Des del PSPV, per contra, continuarem denunciant les seues pràctiques mafioses i apel·lant al dret a una informació veraç. Ja desemmascarem a l’entorn del PP i a Torró com els autors del canal de  Fake News Whasap Letter, els perfils del qual de Facebook aconseguirem que foren eliminats”.

Articles relacionats