Les persones amb diversitat funcional disposaran des del mes de Juny de transport adaptat per anar a prendre el bany a la platja de Gandia

• De l’1 de juny al 30 de setembre, Creu Roja facilitarà el bany a la platja a persones amb mobilitat reduïda mitjançant el servei de transport adaptat que els recollirà en els seus domicilis i els traslladarà a un punt de bany adaptat de la platja de Gandia

• El servei es podrà sol·licitar en Creu Roja (C/ Magistrat Català, 48) , correu electrònic: esparra@cruzroja.es o telefonant al 96 287 38 61

Un any més, Gandia comptarà amb el servei de transport en vehicle adaptat, que permetrà gaudir del bany a les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda de la nostra localitat. Aquest servei, que duu a terme Creu Roja en col·laboració amb l’ajuntament, entrarà en funcionament el pròxim 1 de juny fins al 30 de setembre.
El servei de transport adaptat es basa en la realització de trasllats entre Gandia i la platja perquè aquestes persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir de la zona de bany adaptada, millorant la seua qualitat de vida, el seu potencial de benestar físic, social i psicològic, afavorint la realització d’activitats fora del seu domicili.
Com en anys anteriors, la iniciativa va dirigida a residents a Gandia que desitgen fer ús del punt de bany adaptat situat a la Platja de Gandia.
Pel fet que les places són limitades, es donarà preferència a les persones en situació de major vulnerabilitat.
La persona amb diversitat funcional haurà d’anar amb un acompanyant.

El servei es podrà sol·licitar:

-Presencialment, en l’Assemblea Local de Creu Roja: C/ Magistrat Català, 48. Gandia. (Dilluns a Divendres de 9:00 h a 14:00 h).
-Correu electrònic: esparra@cruzroja.es
-Telèfon: 96 287 38 61
De dilluns a diumenge, de 10,30 a 14 hores, els voluntaris d’aquesta ONG recolliran en els seus domicilis a les persones interessades i els acompanyaran a una zona de bany adaptada de la nostra platja perquè puguen gaudir del sol i la mar.

Et Pot Interessar