12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Projecte pioner a la Safor: Centre de gestió i control de colònies de felins a Guardamar de la Safor

– L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha finalitzat les obres d’adequació d’un espai municipal per a la gestió i control de les colònies de felins a Guardamar de la Safor.

Amb aquest espai s’inicia un Pla de Gestió Integral de Colònies de felins amb la finalitat de controlar i evitar en la mesura del possible la indiscriminada proliferació de colònies a Guardamar de la Safor i els consegüents problemes reproductius directes i la brutícia pels carrers de Guardamar de la Safor.

La gestió de l’espai serà realitzada per l’Associació Local “Gatets de Guardamar” amb la que pròximament l’Ajuntament de Guardamar de la Safor formalitzarà un conveni de col·laboració per al bon ús de les instal·lacions i potenciació de l’adopció dels felins.

En paraules de l’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, Anabel Ferrer.

“Estem davant d’un projecte pioner a la Comarca de la Safor per a gestionar la proliferació indiscriminada de colònies de felins, el projecte té dues finalitats controlar la gestió de forma correcta la població de felins i l’altra potenciar l’adopció dels mateixos per particulars. Tot aquest projecte ve acompanyat amb una campanya de neteja de terrenys abandonats amb la finalitat d’una gestió ordenada del nostre Terme Municipal i erradicar qualsevol focus de plagues, colònies indiscriminades, etc“.

Articles relacionats