8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Projecte Oliva critica la presència de regidors del Govern Municipal en Fitur

 

 

 

– “Des de Projecte Oliva considerem que és important que hi haja presència d’Oliva en Fitur, i que tant l’Alcaldia com el regidor de Turisme facen acte de presència, però vegem absolutament desproporcionat que hi haja 6 membres del Govern en Madrid”

Han assenyalat que “és perfectament visible que el Govern Compromís-PSOE ha trencat tota relació amb una utilització responsable i continguda dels fons públics, que són de tots. Amb l’alçament de les regles fiscals per part de l’Estat, degut a la pandèmia, els regidors es van llançar a fer despeses sense mesura els diners del romanent (els estalvis municipals), fins a deixar la vidriola tremolant. Ara que s’apropa la campanya electoral, les colzades, entres els socis de govern, van sent més fortetes, i s’accentua la golafreria de tirar el pressupost municipal sense mirament”.

Aquests dies està celebrant-se Fitur a Madrid. Com és normal, Oliva ha muntat el seu estant promocional i ha desplaçat allí part del departament de Turisme i Platges. Des de Projecte Oliva pensem que sí, que Oliva deu estar a Fitur, promocionant la nostra oferta turística i acompanyant als empresaris turístics de la ciutat.

Per part del govern d’Oliva s’han desplaçat a Madrid 6 regidors: l’Alcaldessa, Yolanda Balaguer, la Vicealcaldessa, Ana Morell, el regidor de Turisme, Kino Calafat, la regidora de Festes, Yolanda Navarro, el regidor de Cultura, Julio Llorca i el regidor de Planejament Urbanístic, Miguel Monzonís. Projecte Oliva creu que és un nombre excessiu de regidors en Fitur que “deixa pràcticament en quadre el govern d’Oliva realment operatiu a la ciutat”.

Projecte Oliva a finalitzat lamentan  que el govern d’Oliva estiga actuant amb tanta ambició política i amb tan poca consciència del que a tots costen els viatges, dietes i hotels.

Articles relacionats