10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

‘Bellreguard Camina’ es posa en marxa per a fomentar els passejos saludables en grup

 

• Es realitzen els dimarts i els dijous de 9,30 a 10.30 hores amb eixida des del centre de salut

Bellreguard CAMINA

Els professionals del centre de salut de Bellreguard i el centre de Salut Pública del Departament de Salut de Gandia juntament amb l’Ajuntament de Bellreguard posen en marxa la iniciativa ‘Bellreguard Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

Bellreguard se suma així a altres municipis de la comarca que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Barx, dins de l’estratègia de promoció de la salut comunitària i sota el paraigua ‘La Safor *et cuida’.

Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dimarts i els dijous a les 9.30 hores des del centre de salut, amb parades en diversos punts de la localitat, i amb una duració d’una hora aproximadament.

Les persones participants van acompanyades per un monitor especialitzat i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el dijous 2 de febrer a les 9.30 hores des del centre de salut. Les persones interessades poden inscriure’s en qualsevol moment en el centre de salut.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador d’aquest.

Articles relacionats