14.2 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Programació d‘Activa Jove Gandia del 12 al 19 de juliol

• S’organitzen activitats de milotxes al Camp de Beisbol de la platja (dies 12 i 19 de juliol), còctels sense alcohol i teatre a l’Alqueria Laborde (dia 15) i jornades de rol amb jocs de taula i tornejos també a l’Alqueria Laborde (dies 16 i 17).

• La programació d’activitats continuarà fins al 30 de juliol. Per a participar cal inscripció prèvia a través de la web activajove.gandia.org o escanejant el codi QR del fullet informatiu.

Els passats divendres i dissabte 9 i 10 de juliol es van realitzar amb èxit les activitats de paintball i cal·listènia al Parc Ausiàs March de Gandia i al Grau, respectivament, en el marc del programa ‘Activa Jove’ que les regidories de Sanitat i Polítiques Saludables i Joventut de l’Ajuntament de Gandia, junt amb el Consell dels Joves i amb la implicació de diverses àrees del Consistori, han organitzat des del passat mes de juny amb l’objectiu d’oferir a la joventut de la nostra ciutat, tota una sèrie d’activitats gratuïtes d’oci i tallers saludables per a previndre el consum d’alcohol i altres substàncies.

En aquesta línia, la regidora d’Esports, Lyidia Morant, ha recordat les properes activitats d’aquest projecte municipal, que continuarà vigent fins al 30 de juliol, i ha convidat a tots i totes les joves de Gandia a participar-hi:

• Dilluns 12: Taller de milotxes a les 17.30 i 19.15 hores al Camp de beisbol de la Platja de Gandia.

• Dijous 15: Taller de còctels sense alcohol a les 17 hores i espectacle de ‘Teatre Delirium’ amb aforament limitat a l’Alqueria Laborde (Consell dels Joves de Gandia).

• Divendres 16: Jornades rol amb jocs de taula i deferents tornejos a les 19 h i torneig del joc de taula ‘Virus’ a les 20 hores a l’Alqueria Laborde.

• Dissabte 17: Jornades rol amb jocs de taula i deferents tornejos a les 19 h i torneig del joc de taula ‘la Fallera Calavera’ a les 20 hores a l’Alqueria Laborde.

• Dilluns 19: Taller de milotxes a les 17.30 i 19.15 hores al Camp de beisbol de la Platja de Gandia.

Per a poder participar cal inscripció prèvia a activa activajove.gandia.org o a través del codi QR que inclou els fullets del programa.

Articles relacionats