19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Dos nous plànols de Bellreguard posen en valor el patrimoni i els punts d’interés del poble i la platja

• Els mapes s’han instal·lat ja als ‘mupis’ i facilitaran als visitants la localització dels llocs més representatius del poble, així com de les instal·lacions públiques o zones d’aparcament

L’Ajuntament de Bellreguard ha millorat la senyalització del poble i els seus llocs d’interés amb l’elaboració de dos nous plànols tant del nucli urbà com del nucli de la platja. Amb aquesta iniciativa de la Regidoria de Turisme i Platja que dirigeix l’alcalde, Àlex Ruiz, es pretén no sols facilitar la localització dels diferents indrets per part dels visitants, sinó també posar en valor els immobles i espais d’interés des del punt de vista històric, cultural i patrimonial.

Els nous plànols han estat instal·lats ja als ‘mupis’, de manera que puguen ser consultats pels veïns i pels visitants, facilitant-los la localització dels diferents llocs. Amb aquest mateix objectiu, els mapes ressalten amb diferents colors les zones de vianants; places, parcs i jardins; edificis públics; instal·lacions esportives; i zones d’aparcament.

El disseny dels plànols ha estat obra de l’empresa local Estudi Annex, i la seua elaboració ha comptat amb una subvenció de l’àrea de Turisme de la Diputació de València.

Els plànols també estan disponibles per a la seua descàrrega en la pàgina web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: https://web.bellreguard.net/planols/

Articles relacionats