25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

PRIMERA TROBADA “CLIENTS-PROVEÏDORS” DE LA COMUNITAT VALENCIANA

– Ibi acollirà, al mes de febrer, la trobada amb l’objectiu de potenciar les relacions comercials de proximitat

ASECAMASEMVEGACEDELCOCEDMACOEVALFAESFEDACFECAP i IBIAE, en col·laboració amb la CEV i amb el suport d’IVACE, han presentat hui a Alacant la primera trobada clients proveïdors d’àmbit autonòmic, que se celebrarà el pròxim 24 de febrer en IBI.

Les 9 entitats d’àmbit comarcal, vinculades amb la CEV, han llançat aquesta important iniciativa amb l’objectiu de potenciar les oportunitats de negoci entre empreses de la Comunitat Valenciana, basades en la proximitat i a millorar l’impacte de les relacions comercials en el creixement socioeconòmic dels seus territoris.

D’aquesta manera, empreses que conviuen en un mateix territori podran descobrir col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals poder començar una relació empresarial amb menor cost logístic i major generació d’ocupació i riquesa a la seua comarca.

El funcionament de la jornada consistirà en l’organització prèvia de reunions entre potencials clients i proveïdors que es troben molt pròxims, sense cap mena de cost per a cap de les dues parts i podent assistir qualsevol empresa de la Comunitat Valenciana, prèvia inscripció.

El projecte es basa en una iniciativa que ja té llarg recorregut en àmbit comarcal, i que després d’una contrastada experiència positiva pretén assentar-se com un referent en la connexió del teixit productiu en tota la Comunitat amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE, per la qual cosa la intenció és realitzar aquesta jornada en altres enclavaments de la Comunitat Valenciana anualment.

La presentació de l’acte ha sigut a càrrec del Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, el president de CEV, Salvador Navarro, el president de la Comissió d’Àrees Empresarials i Assumptes Comarcals de la CEV, Javier Cabedo i el director d’IBIAE Héctor Torrente.

Al seu torn ha comptat amb el suport de totes les entitats organitzadores, representades per la directora general d’IVACE, Julia Company, la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, i els presidents d’ASEMVEGAJoaquín Torres, de CEDELCOJoaquín Pérez, de CEDMABenito Mestre, de FAESJuan Pablo Tur, i de FEDACIgnacio Gómez.

Articles relacionats