20.4 C
Gandia
Dissabte, 1 octubre, 2022

Primer títol per equips de l’escola de ciclisme Triasport-Gandia

El combinat gandià de l’Escola de Ciclisme Triasport format per Irene i Jorge Flores, Carla Martínez, Andrea Contero, Laia Canet, Sergi i Paula Esteban, Andreu Sansaloni, Joan Corbi, Darío Humanez i Alex Moreno van aconseguir el seu primer títol per equips en la I edició del Trofeu ciclista Gata de Gorgos disputat diumenge passat en la població de la Marina.

Aquest és el primer títol obtingut per l’equip gandià i ho ha fet davant ni més ni menys que de 20 escoles de la província d’Alacant i dues de València. Un triomf gràcies a les victòries d’Irene Flores, Carla Martínez i Andrea Contero en categoria alevins principiant, al segon lloc d’Aitana Calabuig en infantils a més dels tercers llocs de Laia Canet i Paula Esteban en infantils.

A més estan els resultats dels xics, amb el nové lloc de Sergi Esteban en promesa, la cinquena d’Álex Moreno en principiants de primer, l’octava d’Andreu Sansaloni i la dihuitena de Darío Humanez en principiants de segon any a més de la dotzè posició de Jorge Flores en infantils de primer i la dihuitena de Joan Corbi en infantils de segon any.

A més d’aquests resultats cal destacar la primera victòria en promeses de Cristian Vercher del CC La Valldigna.

A la foto apareixen tots els alumnes de l’escola en el podi al costat de l’escola Xalo que van ser  segons.

Articles relacionats