18.6 C
Gandia
Dissabte, 1 octubre, 2022

El Voleibol del Grau de Gandia torna a proclamar-se Campió de la lliga escolar de categoria aleví

– Dissabte passat 5 de Juny l’últim equip de voleibol del grau en competició en pista, va donar per tancada la temporada de pista proclamant-se campió de la lliga escolar aleví 2020-2021.

El partit es va disputar en el gimnàs del centre grauer, ja que una lleugera pluja va impedir jugar en la pista del tendal i el fet que hi haguera més afluència de públic, tancava el triangular pel títol escolar que havien disputat durant la setmana dos equips del Club Voleibol Gandia i l’equip de segon any del Joan XXIII-Veles e vents.

Després de véncer els seus anteriors partits tots dos equips, el partit del dissabte es va convertir en la gran final de la qual eixiria campió i subcampió de la competició.

Finalment l’equip del Grau, patrocinat per apartamentosyplayas, es va imposar en tres sets al de Gandia, mantenint d’aquesta manera, un títol que ja va guanyar el Joan XXIII en la temporada passada.

Cal destacar que en aquesta competició participen equips dels col·legis de Gandia , al costat de clubs de la Safor com l’anteriorment esmentat C.V. Gandia, el Real de Gandia, Piles o el C.V. Oliva.

Amb aquest últim resultat el voleibol del Grau de Gandia tanca la temporada amb un campionat escolar aleví, un cinqué lloc autonòmic, un subcampionat escolar benjamí, com a campiones del grup nord zonal infantil, tercera de la comunitat i aconseguint l’ascens a preferent de la categoria infantil.

Sens dubte una gran temporada a la qual se li donarà el tancament el pròxim 3 de Juliol a València amb la participació en l’autonòmic, classificatori pel Campionat d’Espanya de Voleibol de platja infantil femení.

A la foto:

Dalt: David Rierol (entrenador), Claudia, Laia, JaleskaRaúlTian .

Baix: Tali, Aaron, Joan, Desireé

Articles relacionats