Primer ple a Escena Gandia amb Pablo López

Pablo López ha obert este dissabte 21 de juliol els concerts del cicle Escena Gandia amb la seua gira ‘Santa Llibertat’ amb un primer ple del recinte que es veia vindre amb el seguiment que s’havia fet del ritme de venda d’entrades. 

Els temes de ‘Camí, foc i llibertat‘, el nom del seu nou àlbum, han estat corejats per milers de fidels arribats de tot arreu.

Este diumenge 22 és el torn de Raphael, però amb la mirada posada al cel, perquè les previsions meteorològiques apunten tempesta, encara que més en la part central del dia, i remetran a l’hora del concert. 

Raphael arriba amb la gira ‘Loco por cantar’, amb noves cançons i tots els èxits de sempre per a un públic que ha deixat constància de la seua fidelitat amb el ritme de venda d’entrades. Arriba a Gandia amb un espectacle on els temes del seu àlbum Infinitos Bailes, compostos pels artistes més destacats de la indústria, són l’eix d’un xou totalment renovat en el qual Raphael es bolca per complet corresponent a la fidelitat del seu públic.

Divendres 27 de juliol Escena Gandia té un detall amb el públic familiar amb la gent de CantaJuego, i el seu nou espectacle ‘Jo tinc dret a jugar‘, la nova proposta d’aquest reeixit grup que porta més de 10 anys girant ininterrompudament per Espanya.

Dissabte 28 de juliol pujarà a l’escenari del port de Gandia Loquillo, després d’una gira que ha recorregut tota Espanya esgotant entrades en recintes com la Plaça de Bous de las Ventas i el WiZink Center de Madrid. Referència essencial del rock espanyol, amb un cançoner indestructible al pas del temps és capaç convocar en els seus concerts a un públic intergeneracional.

Per al 29 de juliol Escena Gandia ha programat l’espectacle Noventeros per als amants de la música dels 90, per a recordar aquells anys en un xou únic amb artistes convidats de l’època i amb una posada en escena espectacular que no deixarà indiferent a ningú.

Et Pot Interessar