Els passatgers de Trasmediterránea es trobaran a Gandia a la portada de la revista «Azul Marino»

El nou númer d’estiu de la revista ‘Azul Marino’ de Transmediterránea, que acaba d’eixir amb distribució als vaixells de la companyia, dedica la seua portada a la gastronomia de Gandia, les seues «magnífiques» platges, i la seua connesió amb vaixell aquesta temporada estival amb Sant Antoni de Portmany (Eivissa) i Palma. GAndia comparteix portada amb Cristina Castaño i Santiago Segura, les veus de l’estrena infantil de la temporada, la pel·lícula “Hotel Transilvania 3”, que està triomfant en les pantalles dels cinemes. 
‘Azul Marino’ presenta també dos de les principals destinacions de vacances. En el Mediterrani, recorre l’illa de Mallorca a la recerca de les millors cales en les quals gaudir de les vacances. I per als viatgers que volen gaudir d’un poc més que platja i sol, dedica pàgines a Canàries.
Claus d’estil de vida i pistes per a descobrir altres destinacions com Ceuta, Maó o Fes no falten tampoc en aquest número de la revista. I, com sempre, el mar és protagonista a la publicació, que dedica diverses pàgines a una trobada amb els responsables de Ecoalf, una companyia de moda que té un doble objectiu: netejar els mars i, a partir dels residus que trauen de l’aigua, obtenir els materials necessaris per a realitzar les seues peces.
La revista es pot trobar en tots els vaixells de Transmediterránea, compta amb dues edicions impreses, en espanyol- anglés i espanyol-francés, i també es pot llegir online en la plataforma Issuu i en la pàgina web de la companyia. 
La revista ‘Azul Marino’ és un servei gratuït d’entreteniment a bord i d’informació sobre totes les destinacions i l’oferta de Transmediterránea. A través d’aquesta revista, la companyia vol reforçar els valors de la marca amb la publicació de continguts útils i d’interès per als viatgers i convertir així a la revista en una publicació referent en el món del viatge i, en particular, en el viatge per mar.

Et Pot Interessar