18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Primer catàleg digital per a empreses del sector tecnològic i digital

L’Ajuntament de Gandia a través d’Urbalab Gandia i en el marc de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor llança una landing page per a recaptar dades i així constituir el primer catàleg digital per a empreses del sector tecnològic i digital de la comarca de La Safor.

Aquesta iniciativa naix després de dues reunions de treball amb les empreses que operen en el sector tecnològic i digital de Gandia i La Safor.

Entre les diverses propostes que es recullen d’aquestes trobades empresarials va ser la de publicar un catàleg digital on trobar aquestes empreses i donar a conéixer la seua especificitat.

La iniciativa permetrà fer visibles l’oferta i els serveis que ofereixen perquè potencials clients puguen contactar amb les empreses que formen part i ajudar a donar major visibilitat a les empreses del sector de manera que siga fàcil l’accés als seus productes i serveis.

Tanmateix, es tracta de reunir i publicar en un únic lloc web, la major part d’empreses i professionals que constitueixen el sector de tecnologia i digitalització de la comarca de la Safor i posar-lo a l’abast dels clients potencials.

En el catàleg poden participar empreses de diferents temàtiques com empreses d’enginyeria i programari, noves tecnologies, fotografia i audiovisuals, programació informàtica, especialistes en màrqueting i creació de contingut, multimèdia, protecció de dades, entre altres.

Aquest catàleg digital d’empreses del sector digital i tecnològic a La Safor comença amb la recollida de dades on les empreses interessades deuran registrar-se i emplenar totes les dades.

El formulari de registre està allotjat al web d’Urbalab on les empreses localitzades a la comarca de La Safor podran penjar el seu logotip a més d’una breu descripció dels serveis que ofereixen. Així com, hauran d’acreditar la seua declaració censal d’alta empresarial.

Es podrà accedir al formulari d’inscripció a través d’aquest enllaç: https://urbalab.gandia.org/cataleg-digital/
Aquesta url de captació de dades estarà habilitada constantment. Durant els pròxims mesos i segons el nombre de registres es dissenyarà la pàgina oficial del catàleg d’empreses.

No solament es publicaran les dades comercials de contacte com ocorre en infinitat de directoris en línia, sinó que anirà acompanyat d’una breu descripció dels serveis que ofereixen les empreses, un logotip així com un enllaç a cada web.
El client potencial podrà filtrar per categoria, per servei, per nom comercial. Es tracta de facilitar i optimitzar les cerques i orientar-les a necessitats reals per a fomentar la contractació de serveis tècnics, específics i professionals.

Articles relacionats