19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Prieto presenta la seua candidatura al Teatre Serrano obert a la ciutadania

 

 

  • Prieto durà a terme demà la seua presentació com a candidat a l’alcaldia en un acte obert a la ciutadania

• Diana Morant, José Manuel Orengo i Pepa Frau acompanyaran l’alcalde de Gandia en l’escenari del Teatre Serrano davant la societat gandiana en un acte que es preveu multitudinari

• Prieto: “Si importa Gandia i els ciutadans creuen en el que estem fent, si creuen en mi com a alcalde i en la meua manera de treballar i de governar, aquesta és la candidatura que parla i pensa amb tots”

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, portarà a terme demà, dissabte, a les 18.15 hores, en el Teatre Serrano, el seu acte de presentació oficial com a candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia de la ciutat. En aquest acte obert a tota la ciutadania gandiana i que s’espera multitudinari, José Manuel Prieto estarà acompanyat en l’escenari del Serrano dels companys socialistes que estan en vida i que l’han precedit en l’alcaldia de Gandia: l’actual ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, l’exalcalde José Manuel Orengo i l’exalcaldessa Pepa Frau. Tots quatre mantindran un diàleg molt dinàmic i amé.

Prieto ha remarcat que es tracta d’un acte obert a totes les persones. “Per això, voldria demanar el suport dels ciutadans de Gandia, pensen com pensen i votaren el que votaren en el passat, perquè vinguen i recolzen la meua candidatura com a alcalde en les pròximes eleccions municipals”, ha afirmat.

El primer edil de Gandia també ha indicat que es tracta d’un acte pensat per damunt de sigles i per damunt de partits. “Si importa Gandia i creuen en el que estem fent, si creuen en mi com a alcalde i en la meua manera de treballar i de governar, aquesta és la candidatura que parla i pensa amb tots. Perquè la ciutat la fem i la construïm entre tots, cada dia”, ha assenyalat.

Per últim, l’alcalde Prieto ha posat de manifest que “aquest dissabte és el punt de partida i espere anar sumant cada vegada més ciutadans. Estic convençut que demà en serem molts. Però en serem molts més, perquè fa falta una gran majoria de gandians que ens donen suport en les eleccions del pròxim del 28 de maig”.

Articles relacionats