5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Prieto: “Lamentem que el PP torne a comparéixer en plena temporada turística per parlar malament de la platja”

El coportaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha respost aquest matí a les crítiques realitzades des del Partit Popular en plena temporada turística.

En primer lloc, l’edil ha lamentat que els populars compareguen en roda de premsa per “parlar malament de la nostra platja” “Els dona igual que el sector porte demanant des de la passada legislatura que aquest tipus de crítiques no es realitzen durant l’estiu i que si es realitzen, es facen al fòrum adequat, la Mesa de Turisme”.

Prieto ha atribuït les crítiques a les bones dades d’ocupació que la ciutat ve oferint durant tot l’any i ha recordat que el nombre de turistes estrangers, que visiten la ciutat durant tot l’any, creix dia a dia.

En 2018 es va registrar una afluència de gairebé el 7% al febrer, mentre que aquest any ha arribat al 14%, igual que al març que s’ha augmentat des del 9,65% fins a un 17,45%.

Una altra de les dades que va destacar Prieto és que de gener a març d’aquest any l’ocupació hotelera ha rondat el 70% i que s’han comptabilitzat 139.000 pernoctacions en aquests tres mesos.

Pel que fa a les infraestructures de la platja, Prieto ha informat que les licitacions patrimonials sobre els béns públics han modificat la forma dels tràmits i que per tant, les tramitacions són més garantistes i més extenses en el temps, a més d’haver-se retardat alguna de les autoritzacions del Ministeri de Costes per impulsar algun dels expedients d’aquests serveis.

Sobre l’estació marítima de Trasmediterranea, el coportaveu ha afirmat que són diversos els organismes implicats i que el consistori i l’empresa tenen el compromís de l’Autoritat Portuària per possibilitar que aquesta estació siga una realitat com més aviat millor. “És el desig de tots i esperem tindre novetats, ja que seguim treballant en les línies de finançament de la iniciativa. Mentrestant, s’ha habilitat una estació temporal per donar servei a les persones que utilitzen el ferri”.

“El que li hem de demanar a l’oposició és que treballe en favor de la ciutat i no en contra i que sobretot, utilitzeu els espais de deliberació que tenen per plantejar els seus dubtes i fer aportacions, si és que en tenen” va finalitzar Prieto.

Articles relacionats