15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Prieto demanarà la rectificació de la portada del “pamflet” INFOGandia o acudira a la justícia

José Manuel Prieto, alcalde en funcions de Gandia, mitjançant les xarxes socials, ha fet una valoració al voltant de la portada d’INFOgandia, a la qual titlla de pamflet, perquè no s’ajusta a la realitat, i utilitza injustament la informació.

El titular de portada, “El ajuntament de Gandia paga los abogados particulares de Prieto, Mut, Orengo y Ana Garcia”,  ha sigut el principal detonat de una clara i contundent resposta, que pareix que no deixa dubte de la seua postura.

 Jose Manuel Prieto: “Hi ha un pamflet repartit per tota Gandia que diu això. El que ha pagat l’Ajuntament són les despeses d’una denúncia penal falsa que, en la meua condició de regidor, em va tindre dos anys imputat. I l’asseguradora després li ha pagat les despeses a l’Ajuntament.

Una denúncia falsa orquestrada i anunciada pels rivals polítics, anunciada des del despatx del PP, amb els advocats de l’ex buscant apartar-me de la política.

Les despeses havien d’haver sigut a càrrec dels qui falsament em van denunciar. Però van buscar acusar falsament i es van eixir de “rositas”: dos anys després es va demostrar que havia actuat bé. Però ni els instigadors van assumir les costes d’un procés que buscava apartar-me havia de comportar-me la ruïna, ni van demanar perdó.

Ja que estan, que expliquen els milions d’euros que ens han costat els advocats dels qui diuen aquestes ximpleries. I que paguen de la seua butxaca les despeses de voler arruïnar a regidors que som innocents, als quals la justícia ens dona la raó i als quals l’Ajuntament ha d’abonar les despeses d’un procés inútil.

Exerciré un escrit de rectificació al mitjà i, si no procedeix, actuaré en conseqüència de manera legal.

La injustícia és que s’isquen amb la seua els qui denuncien de manera falsa per la via penal als qui només venim a treballar.

El més important: després l’asseguradora li retorna les despeses a l’Ajuntament. Despeses que degueren pagar els qui em van denunciar.

Articles relacionats