Presentada la primera edició de la Travessia Canal de natació que se celebrarà a la platja de Gandia

– Gandia posa en valor el seu canal de natació amb la celebració de la primera travessia

– La prova es disputarà el pròxim 5 de juny a partir de les 09.30 hores

– Les inscripcions es podran realitzar en breu al web crono4sports.es amb un preu de 16 € fins a aconseguir la quota màxima de la prova que l’organització ha tancat en 300 participants

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; acompanyada per la presidenta del NiE Gandia, Pilar Martí, han presentat aquest matí en roda de premsa la primera edició de la Travessia Canal de natació que se celebrarà a la platja de Gandia el pròxim 5 de juny a partir de les 09.30 hores. La prova es desenvoluparà al canal de natació situat davant de número 85 de passeig Marítim Neptú sobre una distància de 2.200 metres.

Lydia Morant ha explicat que una vegada la infraestructura de canal de natació a la platja ja va començar a funcionar, des del Club han volgut organitzar aquest esdeveniment esportiu que permetrà donar a conéixer encara més el canal de natació i ha afegit que «tot i que podria albergar a més esportistes, l’organització ha decidit limitar la participació a 300 nadadors per garantir en tot moment les millors condicions. La gent ja té ganes d’aquest tipus d’activitats i a partir d’ara pràcticament cada setmana tindrem alguna activitat o esdeveniment esportiu» «Tot que ja estarem fora de l’estat d’alarma, s’ha planificat un protocol Covid per garantir distàncies, tindrem eixides diferenciades i altres mesures perquè es complisquen les normes» va finalitzar l’edil.

Per la seua banda, Pilar Martí ha recordat que aquesta primera edició estava prevista per al passat any, però que no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. «Reprenem l’organització d’aquesta edició amb molta il·lusió i pensant molt en la seguretat de tots els participants. Comptem amb la col·laboració i el suport de Servei d’Esports de l’Ajuntament de Gandia i la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana». Martí també va voler destacar que aquest any el club Natació i Esports Gandia compleix 90 anys i que està prevista l’organització d’alguna activitat a manera de commemoració.

Pel que fa a les inscripcions, la presidenta del club ha informat que es podran realitzar en breu al web crono4sports.es amb un preu de 16 € fins a aconseguir la quota màxima de la prova que l’organització ha tancat en 300 participants. Els nadadors rebran una gorra de natació de regal.

Et Pot Interessar