9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

El PP de Tavernes acusa l’alcalde d’haver-li impedit participar en una reunió amb l’AMPA de l’IES Jaume II

El PP de Tavernes ha acusat l’alcalde, Jordi Juan, de Compromís, d’haver impedit la participació del Grup Popular en una reunió amb l’AMPA de l’Institut Jaume II “El Just”. l’associació de mares i pares va sol·licitar la reunió amb tots els portaveus dels grups polítics de la corporació municipal per parlar del futur de l’edifici del Jaume II “El Just”, però segons el PP, Compromís no va traslladar als altres grups la convocatòria per a la celebració d’esta reunió. Per este motiu, la portaveu dels Populars a Tavernes, Eva Palomares, va preguntar a l’alcalde en quina situació es troba el futur de l’edifici i va demanar explicacions sobre el bloqueig de convocatòries a la resta de la corporació.

“Jordi Juan sap que el Partit Popular de Tavernes està molt pendent de la reforma de l’Institut Jaume II El Just. Hem denunciat en diferents ocasions la inactivitat del Govern de Compromís, les votacions de Jordi Joan a les Corts en contra de la reforma de l’IES Jaume II El Just, i l’exclusió del centre en el Mapa d’Infraestructures Escolars. Ens haguera agradat que l’alcalde ens expliqués el motiu de no convocar-nos a una reunió, en la qual els pares i mares de l’institut volien parlar amb nosaltres precisament del futur del Jaume II, desbloquejar la situació en què es troba, traslladar-nos la seua opinió sobre la decisió unilateral de l’enderroc de l’institut i la falta de terminis per a la seua rehabilitació”, comenta Palomares.

Els membres de l’AMPA van transmetre al PP el seu malestar davant “l’immobilisme” del Govern local, així com la seua preocupació davant l’anunci de l’enderroc de l’actual edifici, ja que, segons el PP, ells preferixen una reforma. “Volen participar en les decisions però Compromís no els informa ni de projectes ni de terminis ni de pressupostos”, afirma Palomares.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles