El PP rebutja al Senat l’esmena de Compromís per a les obres de laminació del riu Vaca

El Partit Popular ha rebutja al Senat l’esmena pressentada per Compromís per a destinar 47 milions d’euros a les obres del Riu Vaca  presentades per Compromís en el Senat Compromís va presentar en el Senat un paquet d´esmenes que afecten de manera total o parcial el municipi de Tavernes de la Valldigna, i entre les propostes presentades estava el projecte de laminació del Riu Vaca, obra que el govern local considera de vital importància per a solventar els problemas d´inundabilitat i urbanístics de Tavernes, com per exemple, els de la urbanització del Vergeret. A més el govern local recorda que aquesta obra està totalment vinculada al projecte de Ronda de la CV-50  així com per a acabar amb els greus problemas del camins rurals del Tancat entre altres.

 Altres propostes incloïen les millores en el ferrocarril Tavernes-València, la previsió d’accessos a l’AP-7 en pobles com Tavernes o les variants de la Safor, el desdoblament de la nacional en el terme de Tavernes fins Favareta,  a més de les solucions a les regressions de la platja de la Goleta.

Compromís ha denuciat en una nota que “cap d´aquestos projectes  es duran a terme atés que el Partit Popular va utilizar la seua majoria absoluta per votar en contra de les esmenes presentades per Compromís. Amb el seu vot es demostra, una vegada més, que les millores per a Tavernes de la Valldigna i els seus voltants res els importen”.

Els senadors de Compromís, segons fonts municipals, “havien presentat unes esmenes que eren una garantia per corregir l’infrafinançament que patim els valencians i les valencianes en els pressupostos de l’Estat presentats per Montoro i el PP”.

Et Pot Interessar