PP i PSPV permeten al govern d’Oliva aprovar els pressupostos de 2018 però donen el mandat per esgotat

L’alcalde d’Oliva, David González (Compromís) ha aconseguit este dijous maquillar un final de mandat marcat per les desavinences al govern local, amb l’aprovació dels pressupostos de 2018. Ha estat necessari un gest de generositat dels partits de l’oposició, PP i PSPV, en la votació dels comptes, però sense estalviar crítiques a un govern que donen per esgotta. El pressupost d’enguany és de 22’5 milions i contempla lleugers increments en les inversions i la despesa social.

El més crític amb el govern local ha estat el PSPV, que considera que «Oliva mor baix el silenci i la passivitat de qui ens governa».  Els socialistes asseguren que al ple d’este dijous «hem fet un gran esforç i un gran exercici de responsabilitat votant abstenció a un pressupost caducat que no genera cap oportunitat per als ciutadans i ciutadanes», i han afegit que «així no es pot continuar»
Cal recordar que el govern local ha quedat minvat després de que abandonaren els quatre regidors de Projecte Oliva. Davant la impossibilitat de traure avant els pressupostos, el govern va trobar la disposició principalment del PP a permetre l’aprovació, fins i tot amb el vot a favor si era necessari.

Tant PP com PSPV asseguren que han permès l’aprovació dels comptes per responsabilitat, atès que hi ha moltes obres, subvencions i projectes pendents, entre elles les ajudes a les entitats locals.

Et Pot Interessar