12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

PP I GOVERN DE GANDIA REPRODUEIXEN LA GUERRA DELS QUIOSQUETS AMB MOTIU DEL PONT DE MAIG

El portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha informat de que divendres es va signar el decret d’inici d’adjudicació del quiosquet nº11 de la platja, que va ser adjudicat per només un any. “Hem iniciat el procediment que ens permetrà tenir-lo a punt a l’inici de la temporada turística amb tot el procediment complint les normes vigents”, ha declarat Prieto davant les crítiques del PP, que havia criticat en una roda de premsa que en vespres del pont de maig encara no s’haguera procedit a adjudicar el quiosquet.

“Li demanaria al PP que no tracte d’imposar les prioritats que ja teníem clares i així li ho vam fer saber al regidor Pepe Just en l’última comissió. EEl portaveu del PP, Víctor Soler, hauria de parlar més amb els seus companys de partit per evitar situacions com aquesta”.

Abans, el Grup Municipal Popular havia denunciat en roda de premsa la “desídia” del Govern de Gandia pel que fa al turisme.

Si dijous els populars van denunciar que s’amagara la Fira d’Abril, divendres es lamentaren de que haja hagut d’esperar-se fins a la vespra del pont de maig per a iniciar el procediment per a adjudicar el quiosquet número 11.

Per al portaveu del PP,  Víctor Soler, “començat el pont de maig Gandia no compta amb tots els seus quiosquets correctament adjudicats i preparats per als turistes. Avui mateix (per divendres)  s’iniciava el procediment d’adjudicació d’un quiosquet, la qual cosa demostra la falta de previsió i voluntat de treball”.

A més, el popular ha lamentat que el primer que feren els socialistes en conformar govern, fora enmig de la temporada turística, desmuntar els quiosquets de les platges de Marenys de Rafalcaïd i de l’Auir, “una cosa que sembla es va a repetir, per a aquesta temporada”.

Els populars reclamen que aquestes platges compten amb aquests serveis elementals per als turistes,  demana que eixa zona es promocione millor com a destinacions ecoturístiques i esportives.

 

Articles relacionats