13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El PP de Gandia afirma que l’actual govern local ha avalat la seua política educativa

Marta Cháfer, regidor del Grup Municipal Popular de Gandia, ha celebrat que “el govern local abandone definitivament el programa electoral educatiu amb el qual va concórrer a les eleccions i abrace el programa educatiu implementat pel Partit Popular”.
Els populars es feliciten de l’assoliment obtingut fa poc, quan el govern local “ha cedit” en la seua decisió de fer públiques les Escoletes Infantils Municipals. Aleshores, el govern va haver de cedir a la pressió social i política, i abraçar el programa educatiu “més votat de la història de Gandia, passant a defensar el model de col·laboració públic-privada que tan bons resultats està recollint en l’educació infantil”. Encara que açò sí, matisant que “la duplicació de preus de matrícules i menjador, és una mesura que no comparteix el PP”.
La mateia idea transmet el PP respecte del British School Gandia, un centre privat que els partits de l’actual govern van criticar. “Si no fa tant el govern d’esquerres anunciava la seua intenció de revertir la concessió al no compartir el model de col·laboració públic-privada, ara l’edil nacionalista Laura Morant dona un gir definitiu de 180 graus, en acceptar ja no només la continuïtat de la concessió del col·legi internacional, sinó en programar la concessió de 60 beques per a estudiar anglès en aquest centre educatiu en els mesos estivals”.
Esta concessió de beques, ja implementada pel PP, s’establia en la concessió, “i l’actual govern ha decidit assumir com a propi. Arrere van quedar els eslògans i crítiques contra el PP”, afirma Cháfer.
Referent a açò, els populars es feliciten per “l’adopció dels postulats populars en matèria educativa” per part de socialistes i nacionalistes. Açò sí, els populars denuncien “l’estafa electoral” que va suposar la “promesa fàcil: tot públic i tot gratis que van llançar aquests dos partits, encara que amb escàs recorregut electoral en perdre les Eleccions Locals de manera contundent”.
“Celebrem que abandonen els seus ideals i abracen la col·laboració públic-privada. Que donen continuïtat al sistema de beques per a estudiar anglès a l’estiu en el British School Gandia, és una bona decisió que ja va implementar el Partit Popular”, conclou Cháfer.

Articles relacionats