Pots anar al cinema d’estiu gratis i aportar la teua solidaritat

  • En marxa el Cinema d’estiu solidari als barris
  • Del 9 de juliol al 23 d’agost s’hi han programat 5 títols de caràcter familiar i inclusiu (2 per districte): “Campeones”, “Cavernícola”, “Deadpool 2”, “La forma del agua” i “Yo, Tonya”
  • L’accés és lliure, però té un caràcter solidari i es poden aportar aliments no peribles (llegums, arròs, pasta, oli, etc.) per a ajudar els menjadors socials de Cáritas i Bunyoleres sense fronteres.

    El regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Nahuel González, acompanyat del tècnic dinamitzador cultural, Joanjo Payà, ha presentat una nova edició del cicle Cinema d’estiu solidari als barris, que complementa la programació cultural que s’ofereix a la ciutat i la platja. “A més, té un component solidari, ja que s’hi pot aportar aliments no peribles com llegums, arròs, oli, etc., per ajudar els menjadors socials de Cáritas i Bunyoleres sense fronteres. També és una programació familiar i inclusiva, amb la projecció de títols com la premiada en els Goya “Campeones”, que valora la diversitat funcional i és un referent de la inclusió al cinema. Així que anime la ciutadania a gaudir del cinema a les places de tots els barris, sopar a la fresca i contribuir solidàriament”, ha explicat González.
    A banda de Campeones, els títols que es projectaran a 10 barris, del 9 de juliol al 23 d’agost (1 film per mes i barri) són: “Cavernícola”, “Deadpool 2”, “La forma del agua” i “Yo, Tonya”. “Són pel·lícules per a tots els públics amb certa qualitat, espanyoles, nord-americanes i d’animació”, ha comentat Payà.

Et Pot Interessar