L’Alcaldessa de Gandia rep als clubs esportius «Box Safor» i «CA Safor Delikia»

L’Alcaldia rep el Box Safor

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut aquesta matí el Box Safor, club de boxa que ha realitzat una gran actuació no tan sols a escala nacional, sinó que també comença a obtindre medalles en la seua representació a escala mundial.

Nou dels pupils de José Núñez, entrenador del club, han sigut rebuts a l’Ajuntament de Gandia. Abans de res, l’Alcaldessa ha posat èmfasi en el la gran labor que realitzen els entrenadors dels alumnes que, en aquesta visita, venien representats en la persona de José: “Vull felicitar-te pel treball i compromís que tens amb l’equip. Eres un motiu d’orgull per a la ciutat per l’estima amb la qual cuides als xiquets i per dedicar-li la teua vida a ells”.

Diana ha volgut donar l’enhorabona per les 15 medalles representades en tots i cadascun dels joves afiliats a aquest club que no deixa de créixer. Entre un d’ells es troba César Heredero, medalla de bronze a escala mundial. El referent per als més xicotets ha volgut remarcar que tot això és un èxit col·lectiu i que ell no seria res sense els entrenaments i els seus companys.

Aquesta gran família que han format, d’edats tan primerenques que han sorprés l’Alcaldessa, es troba en una “progressió geomètrica en tots els nivells: llicències federatives, personal, compromisos…”, segons ha anunciat l’entrenador.

Finalment, han volgut afegir que la ciutat de Gandia acollirà el II Open de Gandia, però aquesta vegada el torneig estarà inserit en la Lliga Nacional Last Round. Això significa una gran quantitat de públic garantit a causa de la gran quantitat de competidors que pot aconseguir.

“Estem molt agraïts a la Federació de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana i volem elevar el nom de Gandia” , ha conclòs José Núñez.

L’Alcaldia rep el Club d’Atletisme Safor Delikia

La recepció es deu a l’ascens a Primera Divisió en la final del Campionat de clubs de Segona Divisió disputat a Valladolid.
Els atletes es proclamen campions marcant la història del club i de la ciutat. Fa quasi 30 anys, el club va intentar pujar, però no es va aconseguir; és la primera vegada que es fan lloc en primera.
A més, quatre dels components de l’equip, van aconseguir el primer lloc individual: Iván Duarte (salt de longitud), Rubén Mayor (llançament de pes), Marc Mestre (llançament de disc) i Dani Mayor (llançament de martell).

Entre els 16 equips que competiran en aquesta lliga, solament dues seran valencians: CA Safor Delikia i Elx Decatló. Diana Morant ha donat l’enhorabona als atletes i els ha felicitats per “fer història en el CD Safor i en tota la ciutat”.

D’altra banda, l’Alcaldessa ha fet un especial esment a l’equip femení, ja que per tan sols tres punts no va aconseguir l’ascens a primera, quedant terceres en Soria. Malgrat això, se sumen a la història del club pel que fa a les fases d’ascens de Segona Divisió. Diana ha manifestat que: “És un orgull per a nosaltres que les dones, que sempre es consideren l’esport menor, puguen estar competint a aquest nivell”.

Et Pot Interessar