POTRIES POSA EN MARXA L’ESCOLA DE PARES I MARES

Aquesta proposta referma la voluntat manifestada reiteradament per l’equip de govern de Potries en considerar la cultura i l’educació un dels eixos fonamentals de la seua actuació. “Continuem apostant per l’educació, i creiem que aquesta ha de néixer en origen de la família. Avui dia la societat avança a passes de gegant, els pares i les mares treballem tots dos fora de casa, existeixen models de família diversos, les noves tecnologies ens faciliten la vida però introdueixen elements nous i riscos, …. una barreja de tots aquets elements suposen una gran preocupació que tenen les famílies per educar als seus fills” , comentava Vidal.

“Aquest projecte vol donar suport a les famílies, però partint de la premissa que no hi ha recepta màgica, sinó que cadascú ha de barrejar els ingredients més adients”, concloïa l’edil de Potries.

Amb la taula rodona «Els límits que tenim, els límits que volem” es pretén es donar suport a les famílies i posar en comú el que els preocupa. Es celebrarà el proper dia 29, a les 20 hores a la Fonda d’Entitats,inicia el programa i serà la primera presa de contacte per als successius encontres que aniran produint-se dins el programa.

Et Pot Interessar