6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Potries impulsa la connexió Wifi gratuïta amb la iniciativa WiFi4EU

L’Ajuntament de Potries culmina el desplegament de la xarxa WIFI4EU, present en la majoria dels espais públics del municipi. Els nous punts de connexió permeten millorar la qualitat i la potència de la xarxa. L’actuació ha sigut subvencionada per la Unió Europea.

La iniciativa WiFi4EU promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi en espais públics com a parcs, places, i exteriors edificis oficials, biblioteques, i museus de municipis de tota Europa. En aquest sentit, aquesta actuació ha permés millorar la qualitat i la potència de la xarxa sense fil present en bona part del poble
Les 7 ubicacions dels punts de connexió WIFI4EU a Potries s’hi troben en els equipaments municipals següents:

• Plaça de l’Ajuntament – Ajuntament

• Casa de la cultura – Biblioteca Municipal

• Plaça de l’Església-Abadia

• Plaça del País Valencià

• Poliesportiu-Parc de la Concòrdia

• Museu Etnològic Àngel Domínguez

• Escola-taller Les Envernissadores

Per a poder accedir al wifi, només cal estar dins de la cobertura dels 11 punts de connexió, seleccionar WIFI4EU i iniciar la sessió.

L’alcaldessa de Potries ha afirmat que “amb aquesta actuació hem pogut millorar la qualitat i la potència de la xarxa sense fil en la via pública del nostre poble Aquests 7 punts permetran a la ciutadania connectar-se a la xarxa Wifi de manera senzilla i gratuïta, i es troben en zones que utilitzen molts cassolers i cassoleres diàriament. I va afegir “És una actuació de present i de futur i que van encaminada al fet que Potries siga un poble més i millor connectada.”

El regidor de Modernització, Jesús Gras, ha dit que “la xarxa WIFI4EU millorarà molt la connectivitat actual del nostre municipi. Qualsevol persona que vulga connectar-se només ha de situar-se a la zona de cobertura de la WIFI4EU, seleccionar la xarxa al seu dispositiu mòbil, iniciar sessió i ja podrà navegar gratuïtament. És molt ràpid i senzill”.

D’aquesta manera, amb aquestes incorporacions a la xarxa que ja estava disponible en els equipaments municipals, la connectivitat present en l’espai públic, millorarà notablement.

Articles relacionats