23.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

6 podis del Triaspot-Gandia en la prova que va tindre lloc a Ennova

Un total de sis podis va obtindre el club Triasport-Gandia en la passada prova de la challenge provincial d’escoles que va tindre lloc en Ennova dissabte passat a la vesprada davant un sufocant i intensa calor.

La gandiana Andrea Contero es va erigir com l’única representant del club que va véncer en alguna de les nou carreres precisament en principiants de primer any on Alex Sánchez va ser tercer i Alex Moreno quinzé.

En la gimcana de promeses, Dani Sánchez va ser tercer mentre que Sergi Esteban acabe cinqué i Gerard Pastor huité.

En carrera, Sánchez seria cinqué i Esteban desé mentre que en promeses de segon any, Xavi Nogueroles acaba quart i Gerard Pastor onzé.
Pel que respecta a principiants de segon any, Andreu Sansaloni acabe sisé després de no poder remuntar mentre que Aron Bueno acabaria setzé.

En alevins, Irene Flores acabaria novament segona mentre que Carla Martínez aconseguiria també pujar al podi en tercera posició.

Les últimes carreres ja amb menys calor van ser les dels infantils on Marc Iborra seria quart, Jorge Flores acabaria en la setena plaça i Joan Corbi en el lloc 25 mentre que en xiques, Paula Esteban acabaria tercera i Laia Canet seria cinquena.

D’altra banda en la carrera de cadets de Concentaina disputada també el dissabte a la vesprada, el valler Vicent Grau de l’Amiant va ser l’únic representant de La Safor a acabar està duríssima prova en el lloc nové sent el seu millor resultat de tota la temporada.

Tan sols van acabar 22 dels 130 participants entre els quals estava Jairo Jaén de Palma que tampoc va poder acabar la carrera.

Articles relacionats