18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Potries disposarà de WIFI d’alta velocitat gratuita a les zones públiques

L’Ajuntament de Potries ha aconseguit la concessió d’una subvenció de 15.000 euros per part de la Unió Europea, per a dotar les zones públiques de Potries de Wifi gratuït. Aquesta subvenció s’emmarca dins del programa “WiFi4EU“, amb el qual la Unió Europea vol donar suport a la instal·lació de connexions d’alta velocitat. De les vora mil localitats d’Espanya que sol·licitaren l’ajuda, Potries ha estat escollit i, per tant, comptarà amb Wifi totalment gratuït en espais públics, com ara el Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez i altres indrets municipals.

L’alcaldessa, Assumpta Domínguez, ha explicat que “el projecte de Wifi públic i gratuït ha estat una de les prioritats del govern municipal des de la passada legislatura per tal de facilitar l’accés del veïnat a les noves tecnologies de la comunicació i evitar la bretxa digital”. Domínguez ha recordat que “en els darrers dos anys s’ha estat treballant per aconseguir els recursos econòmics necessaris per a fer-ho possible i ara amb l’ajuda europea ho farem realitat”.

Mitjançant aquesta connexió d’alta velocitat, els veïns i visitants de la localitat podran realitzar tota classe de gestions a través de les seues terminals, bé siguen telèfons mòbils, tauletes digitals o ordinadors portàtils. S’inclou la visita a pàgines, veure vídeos, descarregar arxius, etc. d’una forma més ràpida que en l’actualitat i sense cap cost econòmic.

Articles relacionats