21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Potries decideix suspendre les Festes de 2020 davant la crisi sanitària

L’Ajuntament de Potries, les confraries de la Mare de Déu del Carme, de la Divina Pastora i de la Mare de Déu del Pilar, i la Parròquia de Potries anuncien la suspensió de les Festes de Potries 2020 previstes per als dies 18, 19, 20, 21 i 22 d’agost.

La decisió s’ha pres després de mantindre una reunió on s’ha valorat la situació de crisi sanitària i les diferents normes, protocols i previsions de les autoritats sanitàries. La suspensió s’ha decretat de forma efectiva aquesta setmana.

Des de fonts municipals s’ha assenyalat que “la decisió està motivada per prioritzar la salut dels veïns i les veïnes i la salut pública del nostre poble i el nostre entorn, en un esdeveniment que no s’entén sense la proximitat i el contacte entre les persones”. Remarcant que “en aquesta situació necessitarem estar totes i tots units com a poble i seguir treballant i col·laborant per a poder celebrar les nostres Festes l’any que ve”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Potries ha informat que està treballant perquè aquesta decisió i la situació sanitària en general supose el menor impacte possible en el desenvolupament normal de la temporada estival, que suposa moments d’oci i gaudir col·lectiu i personal.

Des de l’Ajuntament es treballa per a oferir una programació social i cultural perquè es garantisca el dret a l’oci i la cultura. Així, ja es pot confirmar que hi haurà cine d’estiu cada setmana, propostes pels dies de Sant Joan, Sant Jaume i Sant Salvador, òpera en viu i una adaptació del Potries MusicFest, a més que prompte s’anunciarà l’obertura de la piscina municipal.

Fotografia arxiu de l’Ajuntament de Potries

Articles relacionats