25.7 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Populars de Tavernes: “El pressupost de 2020 ni està ni se l’espera”

– Els Populars de Tavernes reclamen que el Govern presente ja el pressupost per a aquest any

Eva Palomares, portaveu del Grup Popular, ha assenyalat que “estem en el mes de març i el pressupost de 2020 ni està ni se l’espera, tot i que s’acumulen urgències d’ajudes i inversions per al municipi. Tavernes ha començat l’any sense pressupost per al 2020 i sol·licitant un préstec per a una inversió que hauria d’haver abordat fa un any i que hauria d’estar inclosa en el pressupost”. “Ho hem sol·licitat en diferents ocasions, en diferents plens, per evitar que s’haguera de demanar un préstec innecessari. Però es celebrarà el ple de març i el pressupost segueix sense traure el cap“.

La portaveu del grup Popular comenta que “El pressupost municipal és el document més important que un govern ha d’aprovar però Sergi Gonzalez, alcalde i regidor d’Hisenda de Compromís, un partit que comença ara la tercera legislatura al Govern, encara no ho té preparat. Hauria d’haver estat aprovat abans de finalitzar l’any i no ha estat capaç de presentar-lo”. “Els veïns i veïnes de Tavernes tenen dret a saber en què es gasta l’Ajuntament els elevats impostos que paguen. Però continuen sense saber-ho“.

“Estem davant un govern sense projectes. Amb improvisacions. Al ritme de les crítiques. I així no anem bé. Tavernes necessita planificació i sense pressupost és impossible. Fa uns dies vam llegir en premsa que l’alcalde no pot augmentar les ajudes a les Falles perquè no té pressupost però no explica el motiu pel qual encara no l’ha presentat”, valora Eva Palomares.

Veiem que el govern va a salt de mata. No hi ha previsió ni prioritats. El centre de dia per a gent gran és un clar exemple. S’ha promés en dues eleccions, des de 2015 es va venent que van a fer un centre de dia i en l’actualitat ha desaparegut totalment del segon pressupost en el qual l’havien inclòs. La piscina, un altre exemple. La tercera legislatura de Compromís i Tavernes segueix sense piscina. El mateix passa amb la depuradora. Fum, fum i més fum“, conclou Palomares.

“Compromís no té majoria suficient però això no els eximeix de complir amb la seua obligació de presentar ja la seua proposta de pressupost. Tenen molt a negociar amb l’oposició si vol aprovar els pressupostos. Volem saber si apujaran o abaixaran els impostos, on pensen invertir, com es repartiran les subvencions. En definitiva: volem saber que pensen fer amb els diners de tots“, es pregunta la portaveu del Grup Popular de Tavernes.

Articles relacionats