13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Política Lingüística suma noves propostes lúdiques al canal #SempreTeuaACasa

-#SempreTeuaACasa suma 8 noves vídeo propostes que s’afegeixen a les més de 10 amb què s’havia començat el canal

– El canal de vídeos en valencià està disponible en el portal de ‘Sempre teua. La teua llengua’

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme amplia els continguts del portal #SempreTeuaACasa amb noves videopropostes lúdiques per a tota la família. #SempreTeuaACasa suma 8 noves videopropostes que s’afegeixen a les més de 10 amb què s’havia començat el canal.

Cal recordar que #SempreTeuaACasa és una proposta de ‘Sempre teua. La teua llengua’ (consultar aquí) amb l’objectiu d’oferir diferents activitats durant el confinament a casa per la COVID-19.

Una de les noves videopropostes la dirigeix l’economista Joanra Sanchis, amb una càpsula sobre economia domèstica per a adolescents. També hi ha noves activitats per als més menuts, d’Aitor Muñoz, del canal Llet i Vi, en què explica com fer xapes de bàsquet. Laura Cuber suma una nova vídeo proposta sobre dansa tradicional valenciana, aquesta vegada per a aprendre a ballar la jota d’Alfarp. I, dins del món de les lletres, s’hi han incorporat dues activitats del taller de Rap d’Alfons Pérez i tres píndoles del taller de Poesia de Santi López.

Articles relacionats