PODEMOS IMPUGNARÀ LA «CACICADA» D’UNA DISTRIBUCIÓ D’ESCONS QUE ELS ENVIA AL GALLINER

El PP i Ciutadans han impedit este dimarts en l’òrgan rector de la Càmera que Podem poguera situar-se en la fila d’escons de la bancada central de l’hemicicle que hi ha just el banc blau reservat al Govern, on es van situar durant la sessió constitutiva del Congrés.

En eixa fila s’asseuran els diputats del PNB, que conserven el seu emplaçament de l’anterior legislatura, i el president de Ciutadans, Albert Rivera, juntament amb els membres de l’adreça del seu grup parlamentari.

«És un frau amb el que van votar els espanyols el passat 20 de desembre», ha apuntat el diputat de la formació morada, qui no obstant açò ha admès que s’esperava que Ciutadans acabara sumant els seus vots als del PP perquè, segons ha dit, és el seu procedir «habitual».

En este punt, el ‘número dos’ de Podem ha criticat que el PSOE decidira donar la majoria al PP i a Ciutadans en la Mesa del Congrés el que, en la seua opinió, demostra que els acords de «la gran coalició» servixen perquè «les coses no canvien» i les institucions «es blinden contra el canvi».

«Pobre del que amb esta mesura intente invisibilitzar per força dels diputats del canvi», ha manifestat el diputat madrileny, apuntant que la tercera força política del país, a la qual li separen només 300.000 vots del PSOE, hauria de tindre una ubicació proporcional als seus resultats electorals.

Cs denúncia que PSPV, Compromís i PP s’han aliat a Gandia per a mantindre el sou a un trànsfuga