PODEMOS FIXA UN TERMINI PER A QUE EL PSOE ES DECIDISCA

Així ho ha assegurat Iglesias en una entrevista en RNE, en lamentar que, després de la conversa telefònica que va mantindre diumenge amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez, no ha tornat a tindre notícies dels socialistes, a cap nivell.

«Seguim en espera que el PSOE es pose a discutir amb nosaltres el govern que hauríem d’estar preparant i les mesures», ha assegurat, per a afegir que «és una pena». «Seria positiu no només que parlàrem sinó que estiguérem discutint ja el que anem a fer en els primers cent dies de govern», ha emfatitzat.

«Potser no ens quede més remei al final que assenyalar públicament: ací és on anem a estar nosaltres esperant», ha reconegut després de ser preguntat sobre la possibilitat de deixar d’esperar que el PSOE els cite i ser ells els que proposen «dia i hora».

En esta mateixa línia, la número tres de Podem i secretària general del Grup Parlamentari, Carolina Bescansa, ha avisat en declaracions en La Sexta, recollides per Europa Press, que «els temps estan començant a córrer i a comptar». «Ha passat més d’un mes i escaig i no és possible que seguim en esta situació d’immobilisme», ha postil·lat.

Cs denúncia que PSPV, Compromís i PP s’han aliat a Gandia per a mantindre el sou a un trànsfuga