20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Ple de victòries dels equips federats del Club de Voleibol Arenas de Gandia

Rl dissabte al matí era el torn dels equips infantils i cadets del club es van desplaçar al Real de Gandia, per a enfrontar-se a un rival directe de cara a la classificació per als top 8 de les diferents categories.

En el primer torn, les infantils de Decorgandia van pagar el seu fred inici amb la pèrdua del primer set. A poc a poc en el final del mateix i ja a partir del segon set van trobar el seu nivell de joc fins a aconseguir emportar-se el duel per un 1-3 final que les deixa segones de la taula i amb totes les opcions de classificació obertes.

Les jugadores del Decorgandia, demostraren com dia a dia el seu nivell de joc millora, tant que fa il·lusionar als pares que acudeixen als diferents partits de l’equip.

DC Hoteles

El segon torn va anar per als equips cadets i en ell es va produir un calc al primer partit. Primer set per a les locals amb gran facilitat i posterior remuntada d’unes jugadores del Dc. Hotels que van acabar rendint a un alt nivell.

Així doncs doblet dels equips infantil i cadet del Club de Voleibol Arenas de Gandia en un difícil feu com és el del Real de Gandia.

A la vesprada, l’equip juvenil, es va desplaçar a Ontinyent, on van aconseguir una victòria fàcil contra un equip local d’un nivell no gaire alt. Amb aquesta segona victòria consecutiva, les del Grau encapçalen la taula de la segona divisió autonòmica.

Per a dissabte que ve, el Grau espera tres partits, dos contra el Torrent en categoria infantil i cadet i un juvenil en el qual les del Veles e Vents rebran a les 16.00 al Xàtiva. Els partits es disputaran en el Joan XXIII si la pluja no fa acte de presència.

Articles relacionats