26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Els i les ciclistes de La Safor-Valldigna van fer ratlla a la prova d’Aiacor

Nou rècord de participació en la IX edició del ciclocròs d’Aiacor amb més de 500 corredors en aquesta quarta prova puntuable per a la Copa Valenciana on els corredors de La Safor-Valldigna van ratllar a gran altura.

El primer que va pujar al més alt del podi va ser Àlex Moreno que va véncer en la categoria de principiants on Cristian Vercher va ser 9è, Nasio Grau en el lloc 35, Gerard Pastor 36 i Didac Gómez 39.

En la categoria d’aleví, Alejandro Segui va ser 6é mentre que Andreu Sansaloni va finalitzar en el lloc 13, Dario Humanez 44 i Iker Arlandis 48.

Ciclocros dAiacor 1

A la prova d’infantil, Carla Bañuls va quedar la primera en xiques, Carla Martínez 4a i Irene Flores 5a en dones, entre els xics Sergi Margarit va ser 9é.

Resta de categories

Els germans Joan i Lídia Fraile Llacer van pujar novament al podi amb la tercera posició absoluta i primer sub 23 de Joan mentre que la seua germana Lídia acabe com a guanyadora femenina.

En juvenils, Jordi Fournies va véncer per tercera vegada consecutiva, Jairo Jaén va ser sisé i Alejandra Puente tercera.

A la categoria de cadet va finalitzar amb el resultat de Laia Canet en la tercera plaça i Aitana Calabuig en 4. Els xics, Xavi Mestre va ser 12, Aitor Arlandis 13, Marc Iborra 18, Jorge Flores 23 i Fernando Andrés 26.

Articles relacionats