15.3 C
Gandia
Divendres, 8 desembre, 2023

Plataforma per la llengua organitza la V Trobada Memètika

 

 

El proper 25 de novembre tindrà lloc la V Trobada Memètika organitzada per Plataforma per la llengua, una trobada que reuneix els creadors de contingut en valencià que pugen mems, es reuniran a l’ETNO Museu per la tan esperada trobada “Memetika”. Els creadors de memes més destacats, incloent Xufet, MemesAlcoi, Kalebarraka i Memeslasafor, es donaran cita per compartir experiències.

L’ETNO Museu, conegut com un dels millors museus d’Europa, és l’escenari perfecte per a aquest esdeveniment, ja que ja va acollir una exposició destacada el 2020 centrada en els memes relacionats amb la pandèmia de la COVID-19. La mostra va ser un èxit rotund i va revelar el poder de la comunitat en línia per expressar-se i connectar-se a través de l’humor.
La trobada començarà a les 10:00 h amb la visita exposició permanent “No és fàcil ser valencià o valenciana” a càrrec de Joan Seguí (director del museu). A continuació, Pau Picó, de Kalebarraka, farà una projecció comentada sobre “Temàtiques i evolució dels memes”i, tot seguit, els assistents faran mems sobre la jornada, i concloent Carles López Cerezuela, coordinador de la jornada, presentarà l’Informe Memètica 2023.
Tota la informació i les inscripcions es podran fer a: https://www.plataforma-llengua.cat/memetika/

Articles relacionats