23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Bellreguard acollirà la presentació de “Tinc un Mànec Més” de Lluís el Sifoner

El pròxim divendres 24 de novembre, a les 19:30 h, el saló de plenaris de l’Ajuntament de Bellreguard acollirà la presentació de “Tinc un Mànec Més”. Amb la presència de Tarannà Teatre, OWIX, Salvador Caudeli i Lluís El Sifoner.

Lluís El Sifoner celebra els 50 anys de vida artística i de recopilació de cançons tradicionals, que va començar, l’any 1973, amb el grup de folk Crit i Cant, al qual Lluís va dedicar el primer recital del Festivart 2023, en un sentit homenatge a tots els components de la formació.

A partir d’una idea de Ximo Guardiola, va tindre lloc la (re) gravació del disc en valencià més venut de tota la història, “TINC UN MÀNEC DE TRES PAMS I MIG”, ara reconvertit en “TINC UN MÀNEC MÉS”, el qual va comptar amb la participació de: Blue Guano; TESA; Toni de l’Hostal i Motxo (Tres Fan Ball); Ximo Guardiola i Anto Llorens (OWIX) amb Gerard (Soca en arrel); Andrea i Àlex; Eva Olivencia i Josep Pastor (Tumbate Jazz); Salvador Caudeli; Sandra Monfort; Paqui Noguera i Jaume Costa (Tarannà Teatre); Alberto Fornés; Panoràmix; Carles Chiner i Marta Chiner; que van fer versions actuals de les 12 cançons del mític LP.

Articles relacionats