24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Piles signa un conveni amb CDR la Safor per ajudar a les famílies més vulnerables

– Des de 2019 l’Ajuntament de Piles dona suport a les famílies més vulnerables del nostre municipi.

Famílies que durant un temps determinat o una situació sobrevinguda no poden fer front a totes les despeses corrents, ni la compra de productes de primera necessitat. Aquesta ajuda puntual consisteix en l’entrega de vals/xecs per a utilitzar en l’adquisició de productes i aliments de primera necessitat als xicotets comerços adherits del nostre municipi.

La passada setmana, l’Ajuntament de Piles i el CDR la Safor van signar un conveni, en el que a més d’atendre les famílies més desafavorides del municipi en la compra d’aliments es farà un seguiment per tal de donar els recursos i ferramentes necessàries per a eixir de la situació de vulnerabilitat, així com es realitzarà la derivació a altres recursos i programes del CDR la Safor.

“CDR la Safor és una ONG d’acció social d’àmbit comarcal, que inclou entre les seues finalitats el treball per la inclusió social, per assegurar que totes les persones i col·lectius tinguen l’oportunitat i els recursos necessaris per a participar plenament en la vida econòmica, social i política; així gaudir d’unes condicions de vida dignes.”

A la firma del conveni van estar presents l’alcalde David Morant, i el president del CDR la Safor, Òscar Peñalver.

Articles relacionats