18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Club de Voleibol Arenas de Gandia no ha parat ni en els dies de Pasqua

– Els equips del Club de Voleibol Arenas de Gandia han aprofitat els dies de Pasqua per a preparar les competicions participant en tornejos

El dimecres, 5 d’abril, i dins dels actes de celebració del Dia de L’Esport per part del departament d’educació física del CEIP Joan XXIII, dos equips infantils de l’Arenas van participar en l’III Torneig Dia de L’Esport JPB MEDIADORS. Aquest torneig de categoria infantil femenina es va celebrar en la pista Paola Martínez i va enfrontar als combinats infantils del CV Oliva, CV Gloriamar Piles i els dos equips del CV Arenas.

Al final i després d’una intensa vesprada de partits l’Arenas Decorgandia es va emportar la victòria per davant d’Oliva i Piles que van compartir la segona plaça i el DC. hotels que va quedar quart.

Però el Club també ha viatjat fins a Finestrat, durant aquests dies de festa, per a participar en la segona edició del torneig Volabola, torneig de voleibol base que s’està afermant en el panorama nacional.

La participació del club del Grau de Gandia va estar formada per dos equips infantils, un en categoria elit i un altre en segona categoria i un benjamí masculí en el torneig de base, uns 30 esportistes.

La competició es va dur a terme el divendres 7 i dissabte 8, i en el torneig van participar uns 500 esportistes en total.

Club Voleibol Gandia Equip Benjami Masculi

A part de l’experiència els equips de l’Arenas també van destacar amb els seus bons resultats, ja que els benjamins van acabar tercers per darrere dels clubs de Benidorm i Elx, les jugadores del DC. hotels es van proclamar campiones del nivell dos de categoria infantil i les Arenes Decorgandia van arribar a quarts de final on van quedar eliminades pel potent equip d’Elx, pròxim rival en la final autonòmica del dissabte 22.

Club Voleibol Gandia Torneig Volabola

Ara les jugadores continuaran entrenant per a preparar la final autonòmica del 22 Abril en Xàtiva.

Articles relacionats