20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Piles i Xeraco es disputen la final del campionat autonòmic de raspall

El Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València, que enguany celebra la seua 35ª edició, arriba al seu colofó amb les finals que s’estan jugant al llarg de tot el cap de setmana.

Dimarts passat es varen presentar els protagonistes de les 11 finals que tenen lloc a Gavarda des de divendres fins a la del diumenge. L’assistència fou molt nombrosa, va estar presidida per l’alcalde de Gavarda, Vicent Monpó; el president de la FPV, José Daniel Sanjuán; el president del CPV Gavarda, Vicente Hernández, i el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner. Es va anunciar que les dues partides de la vesprada del dissabte, la de primera A masculina, i la de primera femenina – Lliga Bankia-, es televisaran per À Punt el diumenge 1 de juliol a partir de les 12 hores.

Respecte a l’intens programa de les finals, començaren divendres per la vesprada, amb les primeres finals femenines. Obrí el foc a les 18 hores la de quarta B, amb les xiques de Quatretonda i Alqueria d’Asnar; seguida per la partida de tercera entre Beniparrell i Oliva; tancant la jornada la final de quarta A entre Meliana i Borbotó. Dissabte de matí s’ha jugat també la final de la divisió de plata femenina, entre Bicorp i Beniparrell, i la de quarta B masculina, entre Moixent i Xeraco.

De vesprada es juguen les principals finals. En la primera femenina (Lliga Bankia de Raspall d’Elit) s’enfrontaran Bicorp, amb Mar i Victoria, al Borbotó A, on juguen Anabel, Monica i Amparo, a partir de les 17:30. A continuació aplegarà la final de primera masculina on tindrem a grans jugadors competint de nou, ja que en el Piles juguen Waldo, tot un mite, Pau, Baldo i Punxa (com a reserva), mentre que pel Xeraco B participaran, barrejant veteranía i joves promeses, Guille, Vicent i Ibiza.

Gavarda acollirà el diumenge pel matí la final de quarta A, amb Bicorp i Real de Gandia com a protagonistes, i la corresponent a la divisió de bronze, també amb un equip de Bicorp i el renovat equip de Polinya del Xuquer. La vesprada serà el colofó amb la final de segona, entre Oliva i els locals del Gavarda, i la final de primera B, amb el Bicorp A i el Lloc Nou d’en Fenollet, que jugaran la última partida del torneig

Diumenge, 1 de juliol 
9:45 h. 4ª A Masculina: 
CPV Bicorp C / 30 i Val Real de Gandia 
11 h. 3ª Masculina: 
CPV Bicorp B / Ajuntament Polinyà A 
17:00 h. 2ª Masculina: 
CPV Gavarda A / CPV Oliva B 
18:30 h. 1ª B Masculina: 
CPV Bicoroliva A / CPV Lloc Nou Fenollet

Articles relacionats