19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Piles celebra el seu tradicional Mercat de Nadal.

– Els comerços locals ixen al carrer per tal de mostrar els seus productes i serveis. Els bars han preparat una ruta de tapes.

Aquest dissabte, dia 7 tindrà lloc el tradicional Mercat de Nadal a Piles, La jornada estarà plena d’activitats per a menuts i grans. Des d’exhibicions esportives, a tallers d’alimentació saludable o de percussió.

De vesprada, hi haurà un espectacle infantil, i seguidament es farà la presentació de la campanya de Joguines no sexistes, una campanya organitzada des de la regidoria d’igualtat, en la que han participat famílies del municipi.

Aquesta campanya té com a títol “Juga amb mi” i pretén conscienciar a la població, de què els xiquets i xiquetes no diferències les joguines per sexes, i a més, per a ells, el més important és jugar, gaudir, i aprendre amb els seus pares i mares.

A les 18 a la Plaça Pare Pons, es farà la presentació del vídeo, dels bàners i els díptics que s’han preparat per donar difusió a la campanya.

Seguidament es farà el lliurament de premis dels Contes Infantils, les targetes de Nadal, i el campionat solidari de bàsquet i volei i per finalitzar la jornada, cercavila amb dolçaines i tabals.

Articles relacionats