18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Pellicer i López, una parella de “plata” per a l’AC Gandia en el nacional júnior

– Carlos va ser triple subcampió i Aleina va fer podi en dos temps en la prova disputada a Múrcia

Carlos Pellicer i Aleina López van sumar quatre medalles de plata per a l’esport gandià amb motiu del Campionat d’Espanya d’halterofília júnior disputada durant el cap de setmana en Los AlcáceresMurcia. El primer va ser triple medallista, ja que va aconseguir les presses en les modalitats d’arrancada, dos temps i total olímpic, amb alçaments de 111 i 113, respectivament.

La seua va ser una trajectòria d’obstacles fins a arribar a la cita nacional després de superar diverses lesions: “veníem d’obtindre l’or l’any passat, però aquestes medalles les gaudiré igual pel que m’han costat. Tal vegada amb una mica més de temps podria haver optat a alguna cosa més”.

D’altra banda, Aleina López va ser segona en dos temps i quarta en arrancada empatada amb la tercera, la qual cosa la va deixar a les portes d’aconseguir fins i tot l’or en el total olímpic del qual només li va separar tan sols un quilo. També en el total va empatar amb la tercera classificada.

La seua companya Sandra Muñoz va tindre una participació excel·lent sent sisena en arrancada, quarta en dos temps i cinquena en el total olímpic, contribuint totes dues a la quarta plaça del combinat valencià en la classificació per equips. Els xics van ser quarts i podrien haver optat a més de no ser perquè l’internacional Aaron López no va tindre la seua vesprada i ni tan sols va optar a les medalles.

Articles relacionats